Maša. K.administrator
Število prispevkov : 375 Join date : 06/02/2010
| Naslov sporočila: Kristen Stewart za revijo ELLE Čet Maj 06, 2010 10:14 am | |
| Kristen Stewart je bila izbrana, da bo krasila naslovnico za revijo ELLE. Povedala je tudi nekaj besed. Glede njenega 'norega' življenja: Noro je! Ko nekdo izve, kje se nahajaš, se moraš nemudoma odstraniti od tam. Ljudje popolnoma znorijo.Tudi fotografi (paparazziji) so postali prav zlobni. Izgledajo kot nekakšni morilci. Celo ne upam si več sama voziti naokrog, saj je to postalo kar nevarno! Glede njene izgube privatnosti: Enkrat je nekdo potrkal na moja hotelska vrata in vprašal, če imam ogenj za cigareto, potem pa rekel, da je moj ogromni oboževalec. Jaz pa sem mu odgovorila 'Res rabiš vžigalnik? Kako si sploh izvedel v kateri sobi sem?'. Ne morem sploh biti sama, pa čeprav bi bila rada. Na kritike njenega javnega prikazovanja: Smešno je, da recimo ko grem na oder sprejet nagrado, vsi mislijo, sa sem živčna, se počutim neudobno in osramočena - kar je res - ampak to obnašanje izgleda grdo za druge ljudi. Glede njenega nastopa na rdečih preprogah: Ljudje pravijo, da sem ves čas nesrečna. Ni to, da sem nesrečna ampak na teh dogodkih vedno nekdo vpije name (npr. paparazziji).. In včasih se dobesedno trudim, da se ne zjokam na mestu. To, da tako izgledam, je samo fizična reakcija glede na situacijo. Glede obnašanja oz. 'ne-briganja': Sovražim, ko ljudje pravijo, da se ne brigam za nič. V resnici me skrbi za vse. Povem vam, da dvomim da je nekje takšna oseba, ki bi jo tako skrbelo za vse, kot mene. Glede tega, v katero skupino se vključuje; Team Edward ali Team Jacob: Nikoli ne bi zavrgla mojega odnosa z njima na tak način, da bi izbrala skupino. Ljudje pravijo 'Samo povej, s kom hodiš. Potem ti bodo nehali težiti s tem.' Jaz pa: 'Ne, ne bodo!' Vem, da bi potem zahtevali še druge podrobnosti. vir: kstewatsource; thanks! | |
|