Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Kristen v reviji Elle

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
Lara
K.administrator
Lara

Število prispevkov : 302

Kristen v reviji Elle Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kristen v reviji Elle   Kristen v reviji Elle EmptyTor Mar 09, 2010 6:08 am

Kristen v reviji Elle Ksphotoforellemagazinene
Kot je že znano, se je Kristen, 22. februarja 2010 udeležila prireditve ELLE Style Awards, in tudi prevzela je nagrado za Woman of the Year.

Kristen v reviji Elle 00005pzs
Pred kratkim, pa je pozirala tudi za uradno revijo Elle, in podala tudi nekaj besed:

Kaj nosiš danes?
Puccijevo obleko. To sem si zapomnila (posebej) za današnji večer. Zato sem si tudi izbrala obleko oblikovalca z eno besedo. Jakna je od 1020 by Nicole, čevlji pa so znamke Bally.

Kaj meniš glede nagrade?
(osvojila je nagrado The woman of the year)
Biti imenovana za žensko leta pri devetnajstih letih je precej noro, blazno, ampak tako dobro.
Še nikoli nisem osvojila take nagrade, sploh pa ne kaj takega kot so ELLE Style Awards.
Zabavno je biti povabljen v ta svet.

Glede stila, katero obdobje ti je najbolj všeč?
Pravzaprav mi je zelo všeč kar je v modi sedaj. Če pa bi lahko izbirala med obdobji bi mi bilo všeč biti kot v ˝stari šoli˝(okoli leta 1920). Zabavno bi bilo imeti tone in tone perl in klobukov kot so jih imeli v tistih časih.
In postala so mi všeč pozna sedemdeseta., zaradi igranja vloge Joan Jett v filmu The Runaways. Imam nostalgijo za čas, v katerem nisem nikoli živela pa vendar se počutim skoraj tako, kot da bi.

*Intervju je prevedla Ines ♥. Torej je last KS, zato je kopiranje prepovedano!

V njeni fotogaleriji, si lahko še ogledaš, kako ta prispevek zgleda v originalu happy

Vir: LJ

Nazaj na vrh Go down
BubbleGum.^^

BubbleGum.^^

Število prispevkov : 92

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen v reviji Elle   Kristen v reviji Elle EmptySre Mar 24, 2010 5:13 am

What are you wearing tonight? - My dress is by pucci. I have been programmed to remember that tonight. That's why I choose one word designers! love

Resno,najboljše intervjuje ma ona! (:
Nazaj na vrh Go down
Kattko^^

Kattko^^

Število prispevkov : 160
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen v reviji Elle   Kristen v reviji Elle EmptySre Mar 24, 2010 6:19 am

Kristen, je pa na teh fotografijah za Elle prečudovita Kristen v reviji Elle 841181

Še ena fotografija, ko ma to obleko na sebi:
Kristen v reviji Elle Kristenstewarta
Nazaj na vrh Go down
http://kristen-stewart.omgforum.net
Ivaanc

Ivaanc

Število prispevkov : 49

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen v reviji Elle   Kristen v reviji Elle EmptySre Mar 24, 2010 6:27 am

Fuul je lepa na sliki za Elle < 3 obleka mi je ušeč.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen v reviji Elle   Kristen v reviji Elle Empty

Nazaj na vrh Go down

Kristen v reviji Elle
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kristen na modni reviji Burbery Prorsum
» Kristen na ELLE Style Awards
» Kristen Stewart za revijo ELLE
» Kristen na črpalki
» 'Na cesti' s Kristen