Lara K.administrator
Število prispevkov : 302 Join date : 11/02/2010 Age : 31
| Naslov sporočila: Kristen v reviji Elle Tor Mar 09, 2010 6:08 am | |
| Kot je že znano, se je Kristen, 22. februarja 2010 udeležila prireditve ELLE Style Awards, in tudi prevzela je nagrado za Woman of the Year.
Pred kratkim, pa je pozirala tudi za uradno revijo Elle, in podala tudi nekaj besed:
Kaj nosiš danes? Puccijevo obleko. To sem si zapomnila (posebej) za današnji večer. Zato sem si tudi izbrala obleko oblikovalca z eno besedo. Jakna je od 1020 by Nicole, čevlji pa so znamke Bally.
Kaj meniš glede nagrade? (osvojila je nagrado The woman of the year) Biti imenovana za žensko leta pri devetnajstih letih je precej noro, blazno, ampak tako dobro. Še nikoli nisem osvojila take nagrade, sploh pa ne kaj takega kot so ELLE Style Awards. Zabavno je biti povabljen v ta svet.
Glede stila, katero obdobje ti je najbolj všeč? Pravzaprav mi je zelo všeč kar je v modi sedaj. Če pa bi lahko izbirala med obdobji bi mi bilo všeč biti kot v ˝stari šoli˝(okoli leta 1920). Zabavno bi bilo imeti tone in tone perl in klobukov kot so jih imeli v tistih časih. In postala so mi všeč pozna sedemdeseta., zaradi igranja vloge Joan Jett v filmu The Runaways. Imam nostalgijo za čas, v katerem nisem nikoli živela pa vendar se počutim skoraj tako, kot da bi.*Intervju je prevedla Ines ♥. Torej je last KS, zato je kopiranje prepovedano! V njeni fotogaleriji, si lahko še ogledaš, kako ta prispevek zgleda v originalu
Vir: LJ | |
|
BubbleGum.^^
Število prispevkov : 92 Join date : 09/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Kristen v reviji Elle Sre Mar 24, 2010 5:13 am | |
| What are you wearing tonight? - My dress is by pucci. I have been programmed to remember that tonight. That's why I choose one word designers! Resno,najboljše intervjuje ma ona! (: | |
|
Kattko^^
Število prispevkov : 160 Join date : 28/02/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kristen v reviji Elle Sre Mar 24, 2010 6:19 am | |
| Kristen, je pa na teh fotografijah za Elle prečudovita Še ena fotografija, ko ma to obleko na sebi: | |
|
Ivaanc
Število prispevkov : 49 Join date : 08/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Kristen v reviji Elle Sre Mar 24, 2010 6:27 am | |
| Fuul je lepa na sliki za Elle < 3 obleka mi je ušeč. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kristen v reviji Elle | |
| |
|