Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Kristen Stewart ni modna ikona!

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
Mihc.^^

Število prispevkov : 19

Kristen Stewart ni modna ikona! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kristen Stewart ni modna ikona!   Kristen Stewart ni modna ikona! EmptyTor Sep 28, 2010 11:51 am

Čeprav je mogoče tebi samosovoj stil Kristen Stewart všeč, niso vsi takega mnenja.
Kristen Stewart ni modna ikona! Jay_manuel_kristen_stewart
20-letna igralka Kristen Stewart ima samosvoj stil, ki je včasih precej kontroverzen, a to še ne pomeni, da ji ne pristoji! Vsekakor pa Jay Manuel - modni poznavalec, član žirije pri uspešnem ameriškem reničnostnem šovu America’s Next Top Model, ki ga vodi bivši model Tayra Banks – meni, da Kristen ni primer prave modne ikone. Po besedah Manuela, Kristen manjka samozavest.
Na vprašanje, katera izmed trenutnih mladih hollywoodskih zvezd je trenutno tista, ki v rokah drži vajeti modne ikone, je Jay brez razmišljanja izbral ‘opravljivko’ Blake Lively ter Carey Mulligan. “Carey Mulligan je naravnost čudovita s svojo kratko pričesko. Všeč mi je, da dekle poskuša nove stile in tvega. Pristoji ji!“, je o Carey povedal Jay. Ko pa je beseda nanesla na Kristen, je modni guru nekoliko manj navdušeno povedal: “Kristen Stewart sem že videl v zares super kreacijah, ampak mislim, da ji je zelo neprijetno, ko jih mora nositi. Vsaj tako izgleda. Ko si na rdeči preprogi, potrebuješ samozavest, potrebuješ občutek udobja v tem, v čemer si oblečen… pri Kristen tega ni.”
Uboga KStew. Zadnje čase se kar naprej spravljajo nanjo – tudi Adam Brody ni zmogel brez kritike na njen račun! No, mi smo Kristen videli že v zares izredno lepih oblekah, očarala je tudi že fotografe… Kaj misliš, je kritika Jaya Manuela upravičena?

sweet stars*
Nazaj na vrh Go down
Taduu
K.administrator
Taduu

Število prispevkov : 228

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen Stewart ni modna ikona!   Kristen Stewart ni modna ikona! EmptySre Sep 29, 2010 7:55 am

Sej dejansko ma prou. Ue kreacije ji fuuuuul lepo pašejo, sma useen ji res manka samozavesti. Že po slikah se vid razlika med njo in pa npr. Blake ;D.
Nazaj na vrh Go down
Tinnca.

Tinnca.

Število prispevkov : 108

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen Stewart ni modna ikona!   Kristen Stewart ni modna ikona! EmptySre Sep 29, 2010 11:55 am

Se strinjam s taduu tongue
Nazaj na vrh Go down
http://slovenia.twilight-mania.com
Maša.
K.administrator
Maša.

Število prispevkov : 375

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen Stewart ni modna ikona!   Kristen Stewart ni modna ikona! EmptySre Sep 29, 2010 12:10 pm

Sej je enkrat v intervjuju povedala, da se neudobno počut, ko jo slikajo na rdečih preprogah pa to. Sej bi se js tut, če bi name ljudje vpil kam nej se obrnem pa tiste bliskavice blesave, da bi me slikale.. Mislm, da bi bla v istem položaju.
Nazaj na vrh Go down
http://kristen-stewart.omgforum.net
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen Stewart ni modna ikona!   Kristen Stewart ni modna ikona! Empty

Nazaj na vrh Go down

Kristen Stewart ni modna ikona!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kristen Stewart za revijo ELLE
» Nov intrevju s Kristen
» Kristen na letališču LAX
» Kristen v New Yorku
» Kristen zapušča NY