Mihc.^^
Število prispevkov : 19 Join date : 25/03/2010
| Naslov sporočila: Kristen Stewart ni modna ikona! Tor Sep 28, 2010 11:51 am | |
| Čeprav je mogoče tebi samosovoj stil Kristen Stewart všeč, niso vsi takega mnenja.20-letna igralka Kristen Stewart ima samosvoj stil, ki je včasih precej kontroverzen, a to še ne pomeni, da ji ne pristoji! Vsekakor pa Jay Manuel - modni poznavalec, član žirije pri uspešnem ameriškem reničnostnem šovu America’s Next Top Model, ki ga vodi bivši model Tayra Banks – meni, da Kristen ni primer prave modne ikone. Po besedah Manuela, Kristen manjka samozavest. Na vprašanje, katera izmed trenutnih mladih hollywoodskih zvezd je trenutno tista, ki v rokah drži vajeti modne ikone, je Jay brez razmišljanja izbral ‘opravljivko’ Blake Lively ter Carey Mulligan. “ Carey Mulligan je naravnost čudovita s svojo kratko pričesko. Všeč mi je, da dekle poskuša nove stile in tvega. Pristoji ji!“, je o Carey povedal Jay. Ko pa je beseda nanesla na Kristen, je modni guru nekoliko manj navdušeno povedal: “ Kristen Stewart sem že videl v zares super kreacijah, ampak mislim, da ji je zelo neprijetno, ko jih mora nositi. Vsaj tako izgleda. Ko si na rdeči preprogi, potrebuješ samozavest, potrebuješ občutek udobja v tem, v čemer si oblečen… pri Kristen tega ni.” Uboga KStew. Zadnje čase se kar naprej spravljajo nanjo – tudi Adam Brody ni zmogel brez kritike na njen račun! No, mi smo Kristen videli že v zares izredno lepih oblekah, očarala je tudi že fotografe… Kaj misliš, je kritika Jaya Manuela upravičena? sweet stars* | |
|
Taduu K.administrator
Število prispevkov : 228 Join date : 25/02/2010 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Kristen Stewart ni modna ikona! Sre Sep 29, 2010 7:55 am | |
| Sej dejansko ma prou. Ue kreacije ji fuuuuul lepo pašejo, sma useen ji res manka samozavesti. Že po slikah se vid razlika med njo in pa npr. Blake ;D. | |
|
Tinnca.
Število prispevkov : 108 Join date : 18/03/2010 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Kristen Stewart ni modna ikona! Sre Sep 29, 2010 11:55 am | |
| Se strinjam s taduu | |
|
Maša. K.administrator
Število prispevkov : 375 Join date : 06/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Kristen Stewart ni modna ikona! Sre Sep 29, 2010 12:10 pm | |
| Sej je enkrat v intervjuju povedala, da se neudobno počut, ko jo slikajo na rdečih preprogah pa to. Sej bi se js tut, če bi name ljudje vpil kam nej se obrnem pa tiste bliskavice blesave, da bi me slikale.. Mislm, da bi bla v istem položaju. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kristen Stewart ni modna ikona! | |
| |
|