Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Nov intrevju s Kristen

Go down 
AvtorSporočilo
inyca.
K.administrator
inyca.

Število prispevkov : 215

Nov intrevju s Kristen Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Nov intrevju s Kristen   Nov intrevju s Kristen EmptySob Mar 13, 2010 3:42 pm

Objavljen je bil nek nov intrevju s Kristen. Narjen je bil za neko italjsnko revijo(se mi zdi).
Text je v origonalu v italjnščini in je preveden v angleščino. Ta prevod ni moj, zasluga zanj gre uporabnici LJ-ja.
Text iz ang. v slo. pa sem prevedla jaz, zato je kakršnokoli kopiranje prepovedano!

Spoiler:

Kristen, kako je »živeti s slavo« (biti slaven)? Kako se počutiš? Počaščeno, prestrašeno, zmedeno?
Ko postaneš javna osebnost moraš odgovarjati na neka pričakovanja. Želim si, da bi se ljudje bolj osredotočali na moje delo, vendar razumem radovednost glede zasebnega življenja: Vem da me vidijo kot hladno osebo.

Namesto?
Zamešajo mojo željo po zasebnem življenju in s tem, da sem vzvišena. Seveda, ko vstopiš v sobo in vidiš stotine fanov, ki kričijo tvoje ime, ne moreš, da ne bi bil ganjen. Čez čas se počutiš manj tujega, čudnega in včasih je prijetno menjati mnenja in počutja z drugimi. Twilght je odprl mnogo poti, in kot igraka je to kar si želim: biti sposobna opravlajti delo, ki ga imam rada.

V filmu The Runaways ste poljubili Dakoto Fanning.
Naraven, impulziven poljub, ne romantičen. V tem filmu, sem morala delati težje stvari, na primer peti in igrati. Igrala sem žensko, ki igra težko z usnjeno jakno, kot moški, kjub temu pa je v notranjosti plašna in ranljiva. Trenutek poljuba je bil skoraj neopažen.

Kako bi bilo, če bi ta poljub (z Dakoto) primerjali z Robovim?
Kaj bi lahko rekla? Rob ima večja usta.

V soboto si bila podlejevalka na Oskarjih. Si bla živčna?
Zelo. Ampak, ko sem bila na odru sem bila mirna.

Povejva še kaj o Eclipsu, tretjemu filmu iz Twilght sage.
Komaj čakam, da vidim cel film. V Eclipsu Bella vadi (learned lessons) naučene vaje? In se zave da obstajata dve različni ljubezni: če povzročaš bolečino ljudem okoli sebe, se moraš s tem soočiti.

Zadnje vprašanje: Želiš razjasniti svoje razmerje z Robertom?
Ne. Lahko rečem samo da sva (zaradi Twilighta) postala zelo dobra prijatelja in kar je bilo povedano o nama… (tega naprej ne razumem dobro kaj hoče povedat blushing )

Torej praviš da sta samo dobra prijatelja?
Ne, to ni to kar sem rekla.
Nazaj na vrh Go down

Nov intrevju s Kristen
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kristen na letališču LAX
» Kristen v New Yorku
» Kristen zapušča NY
» Kristen na črpalki
» 'Na cesti' s Kristen