Maša. K.administrator
Število prispevkov : 375 Join date : 06/02/2010
| Naslov sporočila: Pattinson o 'The Runaways' in 'WTTR' Sre Mar 03, 2010 3:50 pm | |
| Vsi že vemo, da je Kristen Stewart velika zagovornica Pattinsonovih filmov zunaj snemanja 'Twilight' sage. Kaj pa RPatzz meni o njej?Prejšnji mesec je Stewartova v MTV News izjavila, da potem ko je videla delček filma 'Remember me', se ji zdi da Robert v filmu deluje zelo odraslo. Kasneje se je tudi udeležila premiere filma (potekala 1. marca), kjer je nudila podporo Robertu in se potem še udeležila zabave v hotelu Plaza.
Seveda pa je tudi Pattinson pohvalil Kristen glede njenih 'zadnjih' dveh filmov. Dejal je, da potem ko si je ogledal kratek delček obeh filmov, je navdušen nad Kristeninim igranjem, posebno v filmu 'Welcome to the Rileys', kjer Kristen igra najstniško prostitutko. (click) Oba, 'The Runaways' in 'Welcome to the Rileys' sta bila premierno predstavljena letos januarja širšemu občinstvu. 'The Runaways' pa prvič prihaja v kinodvorane marca. Bomo videli, če se bo Robert ravno tako prikazal na premierni predstavitvi, kot se je Kristen na 'Remember me'.
Njeno mnenje o 'Remember me' in Robertu: "V filmu je odličen. Težko je govoriti o prijateljih- težko je govoriti o vseh, ki so ti blizu. Vem, da v filmu pokaže celotnega sebe. In vem tudi, da lahko zaigra katerikoli film."
PREPOVEDANO KOPIRANJE PREVODA, SAJ JE LAST KS FORUMA!!vir: LJ | |
|