Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Pattinson o 'The Runaways' in 'WTTR'

Go down 
AvtorSporočilo
Maša.
K.administrator
Maša.

Število prispevkov : 375

Pattinson o 'The Runaways' in 'WTTR' Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pattinson o 'The Runaways' in 'WTTR'   Pattinson o 'The Runaways' in 'WTTR' EmptySre Mar 03, 2010 3:50 pm

Vsi že vemo, da je Kristen Stewart velika zagovornica Pattinsonovih filmov zunaj snemanja 'Twilight' sage.
Kaj pa RPatzz meni o njej?

Prejšnji mesec je Stewartova v MTV News izjavila, da potem ko je videla delček filma 'Remember me', se ji zdi
da Robert v filmu deluje zelo odraslo. Kasneje se je tudi udeležila premiere filma (potekala 1. marca), kjer je nudila podporo Robertu
in se potem še udeležila zabave v hotelu Plaza.

Seveda pa je tudi Pattinson pohvalil Kristen glede njenih 'zadnjih' dveh filmov. Dejal je, da potem ko si je ogledal
kratek delček obeh filmov, je navdušen nad Kristeninim igranjem, posebno v filmu 'Welcome to the Rileys', kjer Kristen igra
najstniško prostitutko. (click) Oba, 'The Runaways' in 'Welcome to the Rileys' sta bila premierno predstavljena letos januarja širšemu občinstvu.
'The Runaways' pa prvič prihaja v kinodvorane marca. Bomo videli, če se bo Robert ravno tako prikazal na premierni predstavitvi,
kot se je Kristen na 'Remember me'.

Njeno mnenje o 'Remember me' in Robertu: "V filmu je odličen. Težko je govoriti o prijateljih- težko je govoriti o vseh,
ki so ti blizu. Vem, da v filmu pokaže celotnega sebe. In vem tudi, da lahko zaigra katerikoli film."

PREPOVEDANO KOPIRANJE PREVODA, SAJ JE LAST KS FORUMA!!

vir: LJ
Nazaj na vrh Go down
http://kristen-stewart.omgforum.net

Pattinson o 'The Runaways' in 'WTTR'
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Novi datum za WTTR!
» Kristen na premieri The Runaways v LA
» Kristen na premieri The Runaways še v NY