Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Kristen na premieri The Runaways še v NY

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
Lara
K.administrator
Lara

Število prispevkov : 302

Kristen na premieri The Runaways še v NY Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kristen na premieri The Runaways še v NY   Kristen na premieri The Runaways še v NY EmptyPet Mar 19, 2010 3:09 pm

Kristen na premieri The Runaways še v NY Ksphotoforpreimeretherun
V sredo, 17. marca 2010, se je skupaj z Dakoto, in ostalo že poznano družbo, Kristen udeležila premiere The runaways še v New Yorku.
Ponovno me je navušila, in verjamem da bo/je tudi tebe love
Oblekica v odtenkih zlato, modre, sive, črne in bele je by Pucci, tokrat čevlji z zelo visoko peto, pa so by Rossi. ♥️

Nekaj fotk:

Kristen na premieri The Runaways še v NY 24 Kristen na premieri The Runaways še v NY 25 Kristen na premieri The Runaways še v NY 69 Kristen na premieri The Runaways še v NY 70Kristen na premieri The Runaways še v NY 5 Kristen na premieri The Runaways še v NY 6 Kristen na premieri The Runaways še v NY 7 Kristen na premieri The Runaways še v NY 10 Kristen na premieri The Runaways še v NY 11 Kristen na premieri The Runaways še v NY Kstewartfansmq4451 Kristen na premieri The Runaways še v NY Kstewartfansmq4453 Kristen na premieri The Runaways še v NY Kstewartfansmq34441 Kristen na premieri The Runaways še v NY Kstewartfansmq34442

Seveda, pa se je po premieri udeležila tudi značilnega after paryja.
Še nekaj fotk iz tam:
Kristen na premieri The Runaways še v NY Kstewartfanslq03421 Kristen na premieri The Runaways še v NY Kstewartfanslq03424 Kristen na premieri The Runaways še v NY Kstewartfanslq03426 Kristen na premieri The Runaways še v NY Kstewartfanslq03428

dreaming

Vir: @Lara :]
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

Število prispevkov : 215

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na premieri The Runaways še v NY   Kristen na premieri The Runaways še v NY EmptySob Mar 20, 2010 2:26 pm

Tok mi je bla huda-->ress one njene NOGE awww laughing love love love

p.s.:čudovita uvodna slikca:)♥️
Nazaj na vrh Go down
Lily

Lily

Število prispevkov : 45

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na premieri The Runaways še v NY   Kristen na premieri The Runaways še v NY EmptySob Mar 27, 2010 6:38 am

Kok je bla lepa:) Ta obleka mi je res mislm da najlepša do zdei:D<33
noge in celo postavo ma res hudo ja, ines:P
tud makeup in dvignjena frizura sta mi ušeč, use tko lepo sede skupej da res zgleda čudovita!
drgač mi je bla pa tud Dakota ušečhappy
Pa na after partyju mi je bla tud ful lušna, čeprou ma velik izrez, se mi zdi da ji paše in jo nrdi bl ženstveno:)
love love
Nazaj na vrh Go down
brunette.

brunette.

Število prispevkov : 36

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na premieri The Runaways še v NY   Kristen na premieri The Runaways še v NY EmptySob Mar 27, 2010 11:53 am

obleka je prečudovita love
Nazaj na vrh Go down
BubbleGum.^^

BubbleGum.^^

Število prispevkov : 92

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na premieri The Runaways še v NY   Kristen na premieri The Runaways še v NY EmptySob Mar 27, 2010 3:04 pm

Obleka,frizurca,čeveljčki... love
Še enkart je dokazala da ma stil! love
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na premieri The Runaways še v NY   Kristen na premieri The Runaways še v NY Empty

Nazaj na vrh Go down

Kristen na premieri The Runaways še v NY
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kristen na premieri The Runaways v LA
» Kristen na premieri Remember me
» Kristen na premieri The Yellow Handkerchief
» Pattinson o 'The Runaways' in 'WTTR'
» Kristen na lestvici