Število prispevkov : 21 Join date : 24/03/2010 Age : 31 Kraj : HEAVEN baby HEAVEN
Naslov sporočila: Kristen v Budimpešti ta vikend? Ned Apr 11, 2010 4:44 am
Prejšni četrtek(en dan pred rojstnem dnevom od Kristen) so se začele govorice da je Kristen v Budimpešti! Tam zdaj snema njen "fant" Robert Pattinson (Bel Ami). Kristen naj bi priletela zgodaj zjutraj okoli šestih iz Pariza, kjer je prestopila letalo. Ker sta oba zelo zasebni osebni in ne želita komentirati na to ali sta skupaj ali nista, je zelo težko dobiti fotografijo od njiju skupaj. Vendar govorice da je kristen v Budimpešti naj bi bile kar resnične. Ker je njen rojstni dan in on ni mogel prileteti k njej(zaradi snemanja), je ona priletela k moškemu keterega ljubi . skratka js kar verjamem tem govoricam, saj je potrdilo kar nekaj ljudi(na twitter-ju, na madžarski televiziji je bilo, in še nekaj slabih fotografij) Oglejte si vse dokaze in potem povejte svoje mnenje
Na koncu pa še moje mnenje; pomoje da je kristen v budimpešti oz. kjerkoli je zdaj robert, ker so tudi že za novo leto govoril da bosta skupi in sta bila in naj ju pustijo pri miru da imata svoje zasebno življenje. in še enkrat VSE NAJBOLJŠE KRISTEN
*edit by mašu. Tudi na LiveJorunalu je novica, da naj bi Robert pripravil posebno presenečenje zanjo. Povabil je tudi Kristenina starša v Budimpešto. Govori se, da naj bi rPatzz zasnubil Kristen. Tudi nek 'vir' je videl igralca nakupovati drag, unikaten nakit. Sam je Kristen opisal kot najbolj pametno, zabavno in močno dekle, kar jih je poznal. Dodal je tudi, da je večina Hollywood-skih igralk zelo plitkih in sam ne bi hotel hoditi z njim. Torej, kaj nam vse skupaj dokazuje? (:
Edit by Lara: Dodatne novičke, v zahvalo naši Kajici, sm prekopirala se sem zgoraj, da bo res vidno Hvala ti Keho
k-bitch je napisal/a:
No, imam veliko novico!! Kristen je bila zares v budimpešti In ne, ne govorim samo tako, obstajajo fotografije Čeprav sem ful jezna, ker so ju ujel in nista mogla uživat brez tega da so ju ujel papparazzi bolš bi blo, za njiju mislem da ju ne bi ujel. Ker ubstvu js sm ze cist na zacetku verjela da je šla k njemu, nisem rabla nobenga dokaza no uglavnem da ne bom tuki sam nabijala in govorila bla bla bla tko da izvolite in si oglejte dokaze in povejte svoje mnenje (moje mnenje ste že slišal ) in še video z vsemi posnetki skupi dani;
Uživajte ob gledanju in ob Robsten(R/K) ljubezni
tinčoo <3
Število prispevkov : 55 Join date : 28/02/2010
Naslov sporočila: Re: Kristen v Budimpešti ta vikend? Ned Apr 11, 2010 4:55 am
Nimam pojma.. Vglavnem kot si rekla naj ju pustijo dihati ;)
BubbleGum.^^
Število prispevkov : 92 Join date : 09/02/2010
Naslov sporočila: Re: Kristen v Budimpešti ta vikend? Ned Apr 11, 2010 2:19 pm
Čist možno (: Ampak je pa tut možno da use skupej napihujejo Če je pa res v Bodimpešti,ma pa to zagotovo kej veze z Patzzom,ker bi blo mal veliko naklučje da bi bla kr tko ttm kjer on snema film x)
Maša. K.administrator
Število prispevkov : 375 Join date : 06/02/2010
Naslov sporočila: Re: Kristen v Budimpešti ta vikend? Ned Apr 11, 2010 2:34 pm
Men je pa ubistvu bolj zanimivo, da je šla k njemu [če je šla]. Mislm, da ni praznovala svojga brzdeja s kakšnimi drugimi prjatli, ampk lih z njim. ;D
Kattko^^
Število prispevkov : 160 Join date : 28/02/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
Naslov sporočila: Re: Kristen v Budimpešti ta vikend? Ned Apr 11, 2010 11:48 pm
Kok lepo, da je šla za SVOJ rojstni dan k njemu, ker on ni mogu k njej. A ni pol to že mal logično da sta par?
Eva
Število prispevkov : 26 Join date : 11/04/2010 Age : 27
Naslov sporočila: Re: Kristen v Budimpešti ta vikend? Pon Apr 12, 2010 7:13 am
lepo ja, samo to bi po mojem vsaka šla k njemu ( vsaj jaz osebno bi, ker nebi zdržala brez njegove popolnosti xD
k-bitch
Število prispevkov : 21 Join date : 24/03/2010 Age : 31 Kraj : HEAVEN baby HEAVEN
Naslov sporočila: Re: Kristen v Budimpešti ta vikend? Pon Apr 12, 2010 11:18 am
No, imam veliko novico!! Kristen je bila zares v budimpešti In ne, ne govorim samo tako, obstajajo fotografije Čeprav sem ful jezna, ker so ju ujel in nista mogla uživat brez tega da so ju ujel papparazzi bolš bi blo, za njiju mislem da ju ne bi ujel. Ker ubstvu js sm ze cist na zacetku verjela da je šla k njemu, nisem rabla nobenga dokaza no uglavnem da ne bom tuki sam nabijala in govorila bla bla bla tko da izvolite in si oglejte dokaze in povejte svoje mnenje (moje mnenje ste že slišal ) in še video z vsemi posnetki skupi dani;
Uživajte ob gledanju in ob Robsten(R/K) ljubezni
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Kristen v Budimpešti ta vikend?