| Kristen ne mara otrok? | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Maša. K.administrator
Število prispevkov : 375 Join date : 06/02/2010
| Naslov sporočila: Kristen ne mara otrok? Ned Apr 04, 2010 3:51 am | |
| Zvezda iz Twilight sage je povedala, da ji je bil čas, ki ga je preživela v šoli težak, saj so bili njeni vrstniki zelo zlobni do nje.
"Vesela sem, da lahko zdaj igram in vesela sem bila, ko sem lahko zapustila šolo. Nikoli se nisem ujela z otroci mojih let. Bili so zlobni do mene in mi nikoli niso dali nobene priložnosti. Nikoli nisem bila dekle tiste vrste, ki bi hodilo naokrog in govorilo o svojem igranju. Zato na začetku nisem imela težav, dokler nekdo ni spoznal, da poskušam uspeti v igralskem svetu. In nato so si vsi mislili: ' Oh, kakšna 'bitch' si.' Ampak ker sem bila stara le14 let, sem nadaljevala mojo izobrazbo preko dopisovanja in imela pri sebi trden cilj, da dosežem to kar hočem.
Tudi ko smo v tretjem filmu 'Eclipse' snemali prizor s podelitvijo diplom, sem jaz v bistvu ravno končala srednjo šolo en teden prej."
Vesela sem, da lahko igram, saj je bilo igranje vse, pri čemer sem res dosegla uspeh."
Še slikice iz šole: click! cklick2!PREPOVEDANO KOPIRANJE PREVODA, SAJ JE LAST KS FORUMA!!vir: LJ [thankies to erika_storm]
Nazadnje urejal/a mašu. Pon Apr 12, 2010 10:36 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
BubbleGum.^^
Število prispevkov : 92 Join date : 09/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok? Ned Apr 04, 2010 6:14 am | |
| Najbrš ji je blo u šoli ful težko...Ker ponavad ko kdo hoče uspet in mu gre dobr so usi nevoščljivi Pomoje to ne gre za to da ne mara otrok,...Samo n ise dobr počutila med svojimi vrstniki v šoli. | |
|
| |
inyca. K.administrator
Število prispevkov : 215 Join date : 11/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok? Ned Apr 04, 2010 1:40 pm | |
| O maša hvala da si tole prevedla Po eni strani jo lahko razumemo, ker ona je res drugačna. In si čiz predstavlam da med kkšnimi finočkami in takimi ni bla lih sprejeta in seveda ker Kristen pa talent in se neki vn meče so pol lih te ˝finočke˝ ljubosumne. | |
|
| |
tinčoo <3
Število prispevkov : 55 Join date : 28/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok? Pon Apr 05, 2010 12:48 am | |
| Mljaaaah meni se smili in je čisto zasluženo,da je z igranjem zaslovela. Je pa ful bedn naslov Kristen ne mara otrok,če se ni razumela s svojimi vrstniki to ne pomeni,da otrok ne mara | |
|
| |
Kattko^^
Število prispevkov : 160 Join date : 28/02/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok? Pon Apr 05, 2010 9:18 am | |
| Vsak ma v šoli težave, če so zlobni do njega, samo zato ji pa ne bi blo treba da ne bi kao marala otrok?! Ampak zdaj je itak še mlada in verjetno je še zmerej žalostna(prizadeta) iz šolskih let, sej nej bi v teh pridobil največ samozavesti za nadaljevanje svojga lajfa. Pa verjetno niti še ne razmišlja o tem da bi imela otroke, morda pa jih bo mela enkrat v prihodnosti. | |
|
| |
inyca. K.administrator
| Naslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok? Pon Apr 05, 2010 11:36 am | |
| Ja ne ona misli s tem da pač otrok svoje straosti ni marala, sploh v šoli. Ne da noče met otrok al pa kej takega | |
|
| |
Maša. K.administrator
Število prispevkov : 375 Join date : 06/02/2010
| |
| |
inyca. K.administrator
| |
| |
Kattko^^
Število prispevkov : 160 Join date : 28/02/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana