Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Kristen ne mara otrok?

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
Maša.
K.administrator
Maša.

Število prispevkov : 375

Kristen ne mara otrok? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyNed Apr 04, 2010 3:51 am

Kristen ne mara otrok? Efds
Zvezda iz Twilight sage je povedala, da ji je bil čas, ki ga je preživela v šoli težak, saj so bili njeni vrstniki zelo zlobni do nje.

"Vesela sem, da lahko zdaj igram in vesela sem bila, ko sem lahko zapustila šolo. Nikoli se nisem ujela z otroci mojih let. Bili so zlobni do mene in mi nikoli niso dali nobene priložnosti.
Nikoli nisem bila dekle tiste vrste, ki bi hodilo naokrog in govorilo o svojem igranju. Zato na začetku nisem imela težav, dokler nekdo ni spoznal, da poskušam uspeti v igralskem svetu. In nato so si vsi mislili: ' Oh, kakšna 'bitch' si.'
Ampak ker sem bila stara le14 let, sem nadaljevala mojo izobrazbo preko dopisovanja in imela pri sebi trden cilj, da dosežem to kar hočem.

Tudi ko smo v tretjem filmu 'Eclipse' snemali prizor s podelitvijo diplom, sem jaz v bistvu ravno končala srednjo šolo en teden prej."

Vesela sem, da lahko igram, saj je bilo igranje vse, pri čemer sem res dosegla uspeh."

Še slikice iz šole: click! cklick2!

PREPOVEDANO KOPIRANJE PREVODA, SAJ JE LAST KS FORUMA!!

vir: LJ [thankies to erika_storm]

Nazadnje urejal/a mašu. Pon Apr 12, 2010 10:36 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://kristen-stewart.omgforum.net
BubbleGum.^^

BubbleGum.^^

Število prispevkov : 92

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyNed Apr 04, 2010 6:14 am

Najbrš ji je blo u šoli ful težko...Ker ponavad ko kdo hoče uspet in mu gre dobr so usi nevoščljivi hmm?
Pomoje to ne gre za to da ne mara otrok,...Samo n ise dobr počutila med svojimi vrstniki v šoli.
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

Število prispevkov : 215

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyNed Apr 04, 2010 1:40 pm

O maša hvala da si tole prevedla love love Po eni strani jo lahko razumemo, ker ona je res drugačna.
In si čiz predstavlam da med kkšnimi finočkami in takimi ni bla lih sprejeta in seveda ker Kristen pa talent in se neki vn meče so pol lih te ˝finočke˝ ljubosumne.happy
Nazaj na vrh Go down
tinčoo <3

tinčoo <3

Število prispevkov : 55

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyPon Apr 05, 2010 12:48 am

Mljaaaah meni se smili♥️ in je čisto zasluženo,da je z igranjem zaslovela. love Je pa ful bedn naslov Kristen ne mara otrok,če se ni razumela s svojimi vrstniki to ne pomeni,da otrok ne mara tongue :D
Nazaj na vrh Go down
Kattko^^

Kattko^^

Število prispevkov : 160
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyPon Apr 05, 2010 9:18 am

Vsak ma v šoli težave, če so zlobni do njega, samo zato ji pa ne bi blo treba da ne bi kao marala otrok?!
Ampak zdaj je itak še mlada in verjetno je še zmerej žalostna(prizadeta) iz šolskih let, sej nej bi v teh pridobil največ samozavesti za nadaljevanje svojga lajfa. Pa verjetno niti še ne razmišlja o tem da bi imela otroke, morda pa jih bo mela enkrat v prihodnosti.
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyPon Apr 05, 2010 11:36 am

Ja ne ona misli s tem da pač otrok svoje straosti ni marala, sploh v šoli.
Ne da noče met otrok al pa kej takega laughing
Nazaj na vrh Go down
Maša.
K.administrator
Maša.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyPon Apr 05, 2010 11:58 am

tinčoo <3 je napisal/a:
...Je pa ful bedn naslov Kristen ne mara otrok,če se ni razumela s svojimi vrstniki to ne pomeni,da otrok ne mara tongue :D
Na viru je blo tak napisan naslov in sem ga morala prepisat, tak da.. (:
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyPon Apr 05, 2010 12:00 pm

Ja ne sej razumem:) Sam da ne bo kdo narobe dojeu laughing love
Nazaj na vrh Go down
Kattko^^

Kattko^^

Število prispevkov : 160
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyPon Apr 05, 2010 12:35 pm

inyca. je napisal/a:
Ja ne ona misli s tem da pač otrok svoje straosti ni marala, sploh v šoli.
Ne da noče met otrok al pa kej takega laughing

Aja? Kristen ne mara otrok? 706119
Nazaj na vrh Go down
Maša.
K.administrator
Maša.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyPon Apr 05, 2010 12:36 pm

Ja. Sam naslov je tak, da privab bralce. Pač promocija, alnekj. ;P
Nazaj na vrh Go down
tinčoo <3

tinčoo <3

Število prispevkov : 55

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? EmptyTor Apr 06, 2010 6:10 am

mašu. je napisal/a:
tinčoo <3 je napisal/a:
...Je pa ful bedn naslov Kristen ne mara otrok,če se ni razumela s svojimi vrstniki to ne pomeni,da otrok ne mara tongue :D
Na viru je blo tak napisan naslov in sem ga morala prepisat, tak da.. (:
Ja sej vem ja.. tongue laughing
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen ne mara otrok?   Kristen ne mara otrok? Empty

Nazaj na vrh Go down

Kristen ne mara otrok?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kristen na črpalki
» 'Na cesti' s Kristen
» Kristen na Oskarjih
» Nov intrevju s Kristen
» Kristen zapušča NY