Število prispevkov : 160 Join date : 28/02/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
Naslov sporočila: Kristen pleše v spodnjem perilu Sre Mar 31, 2010 12:30 pm
Kristen pleše v spodnjem perilu
Kristen in Dakota(soigralka iz filma New Moon in the Runaways) sta se udeležili festivala ''SXSW'' v Texasu, kjer je potekala tudi tiskovna konferenca o promociji filma The Runaways.
Dakota je spregovorila o svoji vlogi: »Nikoli nisem imela pomislekov glede nje. Bila sem čisto ok z vsemi močnimi in težkimi deli. Teh sem se ravno najbolj veselila, saj je takrat Cherie najbolj odprta za razne stvari in lahko vidiš njeno pravo vrednost. Bilo je izredno težko, toda vedno sem bila zmožna samo iti tja in nato takoj priti nazaj. Takšne stvari sem zmožna puščati na snemanju in niso nekaj, kar bi me spremljalo celo življenje. Še nikoli prej nisem igrala resnične osebe, tako da je bilo čudovito, da je bila Cherie Currie vsak dan z mano na snemanju. Jaz pa sem ji hotela izkazati pravico ter biti vsaj pol tako dobra kot ona ter upodobiti to, kar so ljudje oboževali pri skupini ‘The Runaways’. Dokler nisem prispela v studio, se niti nisem zavedala, da bom v bistvu jaz tista, ki bo pela pesmi, in da bo moj glas v filmu. Hotela sem jih samo pravilno odpeti, podobno kot Cherie, saj sem vedela, da so bile pomembne za veliko ljudi.« Njena prijateljica, Kristen(seveda), pa se je že vrnila nazaj v Los Angeles, kjer so jo v nedeljo na letališču tako kot običajno pričakali paparaci. Nosila je športno črno jakno, temna sončna očala, paparazzi pa so jo ujeli, ko se je hotela čim bolj neopaženo izmuzniti do avta. Bomo videli, kako neopažena bo ostala od sedaj naprej, ko je svet preplavil video iz filma ‘The Runaways’, kjer si je Kristen privoščila petje in ples v spodnjem perilu.
edit* by Kati: Vir: moja glava
*edit by mašu. Čist mal sm spremenila obliko naslvoa, ker je biu res velik. ;D
edit* by Kati: Thanks da si popravla, mislm da je bil res mal prevelik naslov
BubbleGum.^^
Število prispevkov : 92 Join date : 09/02/2010
Naslov sporočila: Re: Kristen pleše v spodnjem perilu Ned Apr 18, 2010 2:26 pm
Can't wait to see the movie In ja mislim da ji je ratal dobr zapet komade od Joan (: