Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Kristen za informativno spletno stran: Crewe and nantwich Guardian

Go down 
AvtorSporočilo
Lara
K.administrator
Lara

Število prispevkov : 302

Kristen za informativno spletno stran: Crewe and nantwich Guardian Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kristen za informativno spletno stran: Crewe and nantwich Guardian   Kristen za informativno spletno stran: Crewe and nantwich Guardian EmptyNed Mar 28, 2010 6:58 am

Kristen za informativno spletno stran: Crewe and nantwich Guardian Creweguardian
Spoiler:

Prevod:

Kristen, so doma naučili, naj ne skrbi kaj si bodo njeni domači mislili, ko igra bolj »odrasle« vloge.

»Te stvari so me bolj skrbele , ko sem bila mlajša,« je igralka povedala novinarjem, na konferenci za film The Runaways, ki temelji na najstniškem rock bandu 70ih let, z istim imenom.

Spomni se, ko je na About.com prišla novica, da bo v filmu igrala divjo rokerico Joan Jett. Njene starše je postavila pred dejstvo, da se morajo naučiti/sprijazniti, da v igralskih vodah res uživa, da ima igralsko žilico, in da je včasih treba odigrati tudi kakšne drzne scene.
Reagirali so nekako takole: »Ok, Kristen bo naredila, to kar mora. Pač bo posnela te filme :].«
»Vprašala sem jih: ˝Je vse v redu s tem? ˝ S tem sta se sprijaznila. Jaz, pa sem se sčasoma prenehala obremenjevati z mislijo, kaj si bodo doma mislili.« je še dodala.

Igralka, je tudi priznala, da jo je bilo zelo strah spoznati pravo Joan Jett.
»Joan sem spoznala, preden sem dobila vlogo. Bilo je strašno. Saj je ta sestanek pomenil: obdržati me? ali odpustiti? za glavno vlogo v filmu.« je smeje dodala.
»Oblika in dolžina mojih las, je bila še vedno prilagojena vlogi Belle, za začetek snemanja Mlade lune.
Res, sem dvomila, da se ji bom dopadla.«

Prevod in priredba besedila: @Lara
Se pravi, da je last KS, kar pomeni, da je kopiranje prepovedano.

p.s.: Tole je moj prvi prevod. Besedilo sm na nekih koncih malo preoblikovala. Ker ce bi ga prevedla dobesedno, nekateri stavki ne bi imeli smisla.
Se ze v naprej oproscam, ker novica ni ravno briljantno prevedena blushing .

Nazaj na vrh Go down

Kristen za informativno spletno stran: Crewe and nantwich Guardian
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Nov intrevju s Kristen
» Kristen na letališču LAX
» Kristen v New Yorku
» Kristen zapušča NY
» Kristen na črpalki