Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Kristen zamenjala avto

Go down 
+2
Ivaanc
inyca.
6 posters
AvtorSporočilo
inyca.
K.administrator
inyca.

Število prispevkov : 215

Kristen zamenjala avto Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptySre Mar 24, 2010 8:52 am

Kristen je v torej v Beverly Hills-u iskala hišo. Ko je prišla iz hiše se je takoj odpravila k avtu ter se usedla vanj, nato pa nenadoma ugotovila da se je usedla v napačen avto:) Avto je bil namreč identičen njenmu.
Najbol smešno pa je, da je biu avto v katerega se je pomotoma namenila last enega od paprazzijev, ki ji je sledil.
Ko je ugotovila, da se je zmotila se je nasmejala svoji napaki in se nato odpravila posikati svoj svoj avto:)

Nekaj slik:

Kristen zamenjala avto 2pr7l75 Kristen zamenjala avto 032310j2stewartnpg20 Kristen zamenjala avto 032310j2stewartnpg42 Kristen zamenjala avto 032310j2stewartnpg60

Edit: Še video:) Boga Kristen, telefonski pogovr jo je očitno čist dekoncentiral tongue She's so sweet love

Vir: LJ

Nazadnje urejal/a inyca. Čet Mar 25, 2010 9:53 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Ivaanc

Ivaanc

Število prispevkov : 49

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptySre Mar 24, 2010 9:33 am

laughing bogaa v napačen avto je šla xD
Nazaj na vrh Go down
BubbleGum.^^

BubbleGum.^^

Število prispevkov : 92

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptySre Mar 24, 2010 10:17 am

She's so adorable x) love
Nazaj na vrh Go down
Kattko^^

Kattko^^

Število prispevkov : 160
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptySre Mar 24, 2010 10:22 am

O, ta avto mi je pa zlo ušeč. Pa glih prou velik je zanjo Kristen zamenjala avto 841181
Nazaj na vrh Go down
http://kristen-stewart.omgforum.net
Lily

Lily

Število prispevkov : 45

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptyČet Mar 25, 2010 6:07 am

hehe kok je hecna:D
ampak to ne razumm, a v Ameriki kr puščajo odklenjene avtomobile kr tko? ker enx sm že vidla video od Lindsay Lohan k je tud sfalila avto:P
Nazaj na vrh Go down
Kattko^^

Kattko^^

Število prispevkov : 160
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptyČet Mar 25, 2010 6:20 am

a majo odklenjene aute? tega pa nisem vedla, razn u filmih kdaj vidm. :D
Nazaj na vrh Go down
http://kristen-stewart.omgforum.net
Daisy.

Število prispevkov : 7

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptyČet Mar 25, 2010 8:43 am

laughing lol laughing lol to se pa zgodi sam legendam.. laughing
sei se vid da je po mobiju govorila in ni gledala kam gre :D
sam ja tole je pa mal čudn..da je biu avto odklenjn..
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptyČet Mar 25, 2010 9:30 am

Ja zgleda jih sploh ne zaklepajo...drugač ne bi blo logično, ker ne bi mogla se noter vsest laughing love
Nazaj na vrh Go down
Ivaanc

Ivaanc

Število prispevkov : 49

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptyČet Mar 25, 2010 9:33 am

Torej američane ne briga če jih kdo kr tak odpele avto al kaj tongue
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptyČet Mar 25, 2010 9:38 am

Ja al pa tok zaupajo v varnost laughing ne bi vedla:)
Nazaj na vrh Go down
Daisy.

Število prispevkov : 7

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto EmptyPet Mar 26, 2010 1:08 am

ja pumojm je blo zanalašč....zato k piše da je biu avto od paparazia pa ja mogoče namenoma pustu odklenjenga zato da bi se ona not usedla.. happy laughing lol
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen zamenjala avto   Kristen zamenjala avto Empty

Nazaj na vrh Go down

Kristen zamenjala avto
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kristen na črpalki
» 'Na cesti' s Kristen
» Kristen na Oskarjih
» Nov intrevju s Kristen
» Kristen zapušča NY