Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Kristen na BAFTA awards

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
inyca.
K.administrator
inyca.

Število prispevkov : 215

Kristen na BAFTA awards Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kristen na BAFTA awards   Kristen na BAFTA awards EmptyNed Feb 21, 2010 2:20 pm

Kristen na The 2010 BAFTA Awards
Kristen na BAFTA awards Baftaawards
Naša Kristen je bila nominirana v kategoriji THE ORANGE RISING STAR AWARD (voted for by the public)
Drugi nominarnci so bili NICHOLAS HOULT, CAREY MULLIGAN, TAHAR RAHIM, JESSE EISENBERGD.
Nagrado je dobila prav Kristen , tole pa je njej govor pri sprejemu nagrade:

˝Wow. Thank you. I guess first I have to thank all the fans of Twilight for proving again and again to be THE most devoted and attentive fans ever. Considering this is voted, credit is due to them so thank you. To the other actors nominated, I am so blown away by you that I can't even describe it. To be voted among you is just overwhelming. And I'd like to say hi to my family."

prevod by mašu.
"Uau. Hvala vam. Mislim, da se moram kot prvo zahvaliti vsem oboževalcem Twilight-a, ki so se ikazali za najbolj zveste in pozorne fane vseh časov. Glede na to glasovanje, gre rezultat k njim, zato hvala. Drugim nominiranim igralcem- tako sem prevzeta nad vami, da ne morem opisati. Samo biti nominirana med vami je nekaj velikega. In rada bi še pozdravila mojo družino."

Govor je objavljen tudi v videogaleriji.

Prikazala se je v beli Chanelovi oblekci in Roger Vivier sandalih.

Nekaj slik njenega videza:

Kristen na BAFTA awards Aa1d918bcaeb0f40gallery Kristen na BAFTA awards 7aeededec628e3ecgallery Kristen na BAFTA awards 7aeededec628e3ecgallery
Kristen na BAFTA awards Aa1d918bcaeb0f40gallery Kristen na BAFTA awards E3fa54cdee6bcbeagallery

In nekaj slik z osovojeno nagrado:

Kristen na BAFTA awards Kstewartfans-hqpress-2Kristen na BAFTA awards Kstewartfans-hqpress-21Kristen na BAFTA awards Kstewartfans-hqpress-23

V Videogaleriji je objavlen tudi video iz rdeče preproge.
Na prireditivi je bil prisoten tudi njej soigralec v Twiligt sagi, Robert Pattinson.

vir: (pretežno) LJ.

Novico sem oblikovala sama zato je last KS. Kopiranje je prepovedano:)

Nazaj na vrh Go down
Lara
K.administrator
Lara

Število prispevkov : 302

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na BAFTA awards   Kristen na BAFTA awards EmptyPon Feb 22, 2010 11:23 am

oooooooooooooo, kok sm vesela zanjo <3
kaksna lepa nagrada. taka zanimiva [po videzu mislm^^].

kristen. tokrat v belem, in ze spet ji pristoji. sicer ne vem, zakaj ni imela tut tisetga dela na ramenih, kot ima oblekca v originalu, ampak vseeno. she is gorg <3.
Nazaj na vrh Go down
BubbleGum.^^

BubbleGum.^^

Število prispevkov : 92

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na BAFTA awards   Kristen na BAFTA awards EmptySre Mar 24, 2010 10:31 am

Spet mi je bla zlo ušeč njena oblekica & čeveljčki love
Sicer pa je to res fuul pomembna nagrada in si jo je zaslužla <3
Nazaj na vrh Go down
Ivaanc

Ivaanc

Število prispevkov : 49

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na BAFTA awards   Kristen na BAFTA awards EmptySre Mar 24, 2010 12:44 pm

Prelepo oblečena kot vedno < 3 pa za nagrado sem fuul hepi. love
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kristen na BAFTA awards   Kristen na BAFTA awards Empty

Nazaj na vrh Go down

Kristen na BAFTA awards
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kristen na ELLE Style Awards
» MTV Movie Awards
» MTV Movie Awards 2010
» Kristen na črpalki
» Kristen na lestvici