Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

PRENOVA happy

Pripombe / Kritike

Go down 
+4
Taduu
BubbleGum.^^
titko.<3
Maša.
8 posters
AvtorSporočilo
Maša.
K.administrator
Maša.

Število prispevkov : 375

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptyPon Feb 08, 2010 2:45 am

Pripombe / Kritike Pripombe

Ti kaj ni všeč? Potrebuje forum še kakšno dodatno temo? Ti mogoče ni všeč delo našega teama?
Vse kar te moti na našem forumu, lahko napišeš prav v tej temi.
Nazaj na vrh Go down
http://kristen-stewart.omgforum.net
titko.<3

Število prispevkov : 10

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 11:10 am

hmm, mene mogoče čist čist malo moti, tist, da kao v donacijah lahko objavlamo sam od kristen
Nazaj na vrh Go down
BubbleGum.^^

BubbleGum.^^

Število prispevkov : 92

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 11:11 am

titko.<3 je napisal/a:
hmm, mene mogoče čist čist malo moti, tist, da kao v donacijah lahko objavlamo sam od kristen
men je pa to dejansko všeč happy
Ker ubistvu velik forumov potem objavla samo art izdelke nič pa se na forumih smaih ne dogaja ...
Nazaj na vrh Go down
Taduu
K.administrator
Taduu

Število prispevkov : 228

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 11:21 am

za to, smo se odločila zrt tega, kr drugač bi blo u artroomu use pouno izdelkou od rbd, disney stars... [nimamo nič proti njim]. ampk kr smo forum od kristen in ne forum o artu, smo se odločile, da bomo dovolile le objvaljanje izdelkov s kristen.

razumevanje prosmo ^^ love
Nazaj na vrh Go down
Kattko^^

Kattko^^

Število prispevkov : 160
Kraj : Ljubljana

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 12:58 pm

Jaz se strinjam z taduu love

Meni je čisto prav, da so ART donacije samo o Kristen, ker potem bi bistveno nekateri samo artali in se ne bi zmenili za druge teme, tako bi forumček propadel. love
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

Število prispevkov : 215

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 1:04 pm

Mislm da res razumete naš namen in verjemite, da smo vam zelo hvaležne za razumevanje o objavlanju teh art izdelkov love
Nazaj na vrh Go down
Ivaanc

Ivaanc

Število prispevkov : 49

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 1:05 pm

Ja oprostite ker prej nisem od nje dala donacijo čisto sem pozabla. še 1x sorry (:
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 1:06 pm

Kdaj pa? A nisi samo headerja od nje objavla?
Nazaj na vrh Go down
Maša.
K.administrator
Maša.

Število prispevkov : 375

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 1:11 pm

Ne, je pol še od Đonija Dipa en banner dala. (:
Sej tu ni nč še tku fuuul resnga. Sam pač, bolš je da sam od Kris so izdelki al jih pa sploh ni. Ker ni smisel foruma v artu; za to mate že AT. (;
Nazaj na vrh Go down
Ivaanc

Ivaanc

Število prispevkov : 49

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 1:11 pm

Si me prehitela z odgovorom xP ok, sej ta ideja da so izdelki samo od kristen je zakon < 3
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySre Mar 24, 2010 1:12 pm

Aja sej res tongue Nič hudega, zdej veš love love
Nazaj na vrh Go down
Lily

Lily

Število prispevkov : 45

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySob Mar 27, 2010 6:39 am

Js bi edin napisala, da mi tale trak z besedilom ni preveč ušeč. Ker ful začne štekat ceu forum zrd tega. ne vem no:/
Nazaj na vrh Go down
inyca.
K.administrator
inyca.

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike EmptySob Mar 27, 2010 12:25 pm

Sem zdej odstranila love Uporabljeno bo pa samo takrat ko bo res kaj nujenega:) love
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pripombe / Kritike Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pripombe / Kritike   Pripombe / Kritike Empty

Nazaj na vrh Go down

Pripombe / Kritike
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1