PRENOVA |
|
| Komentarji filma | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Lara K.administrator
Število prispevkov : 302 Join date : 11/02/2010 Age : 31
| | | | Lily
Število prispevkov : 45 Join date : 24/03/2010
| Naslov sporočila: Re: Komentarji filma Pet Mar 26, 2010 2:28 pm | |
| Js kumi čakam da začnejo snemat:) zlo rada bi vidla, da bi biu razdeljen v dva dela ker bi tko pršlo več zgodbe do izraza ne pa da bi blo use nahitr stlačn v en film in use napou izpuščen. me prou zanima kako bo izpadl v filmu ker si težko predstaulam:D sploh Renesme. pa Bella kot vampirka. mislm, da bo to najbolj drugačn film od ostalih delov sage. se že veselim, čeprou začnejo s snemanjem šele novembra:) | |
| | | tinčoo <3
Število prispevkov : 55 Join date : 28/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Komentarji filma Pet Apr 02, 2010 12:43 pm | |
| can`t waiit for Braking dawn. Knjiga je definitivno najboljša ever < 3333 lovam jo in bi jo pebrala tisočkrat če bi jo lahko. Upam,da bodo snemali film v dveh delih kot želi Stephi ;P | |
| | | BubbleGum.^^
Število prispevkov : 92 Join date : 09/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Komentarji filma Pet Apr 02, 2010 2:58 pm | |
| Res komej čakam <33 Knjiga je bla fenomenalna in upam da bodo izbral nekiga,ki bo use skupej dobr posnel <33 Zdi se mi okej če bo v dveh delih,ker se vsega nebi dalo spravit v dober film. | |
| | | Kattko^^
Število prispevkov : 160 Join date : 28/02/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Komentarji filma Sob Apr 03, 2010 12:36 am | |
| Se strinjam z vami, vsaj v nečem KOMAJ ČAKAM Ta knjiga se mi je zdela najboljša in mi je tud najbolj všeč poleg twilighta. Komaj čakam, da vidm Bello & Edwarda& njuno Reneesme. | |
| | | Tinnca.
Število prispevkov : 108 Join date : 18/03/2010 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Komentarji filma Sre Sep 29, 2010 11:56 am | |
| mensezdi, da je tale punčka ful lušna, kaku se bo pa odrezala bom vidla pa sele u filmu, seveda če bo igrala =P | |
| | | BellaTHEvampire
Število prispevkov : 11 Join date : 30/10/2010
| Naslov sporočila: Re: Komentarji filma Sob Okt 30, 2010 8:42 am | |
| še mal več k eno leto bo treba počakat za prvi del,pa malo več ko dve leti za drugi del. drgač pa komaj čakam ni kej. Če je že knjiga tok kul,kak je pa pol film? hihi. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Komentarji filma | |
| |
| | | | Komentarji filma | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|